Mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Wie zijn wij?

Carnisse Montage is dé specialist in vloerverwarming. Wij hebben ruim 12 jaar ervaring in het adviseren, ontwerpen en aanleggen van vloerverwarmingssystemen voor de zakelijke markt. Carnisse Montage staat garant voor kwaliteit, vakmanschap en efficiëntie. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en de meest geavanceerde systemen op het gebied van vloerverwarming. Wilt u het comfort van vloerverwarming ervaren? Wij realiseren uw opdracht op de meest optimale wijze én met uiterste aandacht voor details.

Ons Team

We staan er altijd voor om ons werk snel en op het hoogste niveau te doen, omdat we begrijpen dat mensen hun tijd en geld waarderen. Dit doen we met een team van specialisten!

AdemProjectleider
JoeyMonteur
MichaelMonteur

Een greep uit onze recent opgeleverde projecten:

BEKIJK ALLE PROJECTEN

Onze Partners

Carnisse Montage werkt samen met de beste partners op het gebied van vloerverwarming. Door onze krachten en expertises te bundelen, voeren wij élke opdracht van begin tot eind succesvol uit.

Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn.